HU | EN | DE
MAGYAR | ENGLISH | DEUTSCH
KISBUSZOS TRANSZFER

Látogasson el egyszerűen és kedvezményesen az Állatparkba! Iratkozzon fel kisbusz járatunkra az alábbi űrlap kitöltésével és kisbuszunk elviszi Önöket a kiválasztott helyről a megadott időpontban a Bella Állatparkba, ahonnan 1-2 kellemes óra eltelével vissza is szállítja Önöket a kívánt pontra.

Az alábbi térképen számozott pontokkal megjelölt helyekre lehetséges megrendelni állatpark járatunkat.

FELIRATKOZÁS AZ ÁLLATPARK JÁRATRA


Ha telefonon szeretne feliratkozni, kérem hívja a +36309400484 telefonszámot!

Állatpark járat belépővel és kedvezményes oda-vissza menetjeggyel a Bella Kisbusszal:
Gyerek jegy: 2800,-Ft · Felnőtt jegy: 3500,-Ft

Az ár tartalmazza a kisbusz retúr transzfert és az állatpark belépőjegyet.

Állatpark, állatsimogató, lovaglás, pónilovaglás, teve, tevék, tevegelés, buborékfoci, Big Ball, Zorb, Zorbing, kalandpark, Siófok, Balaton, program

ÁLLATPARK JÁRATUNK HÁZHOZ RENDELHETŐ!

Kisbuszunk egyéni megrendelésre rendelkezésre áll, és akár házhoz is megy Siófokon. Amennyiben elektromos kisbuszunkkal szeretne az állatparkba ellátogatni kedvező áron és gyorsabban, kérem szíveskedjen előzetesen egyeztetni a +36 30 456 5745 telefonszámon.

A kisbusz menetideje Siófok városközponttól az Állatparkig mindössze kb. 15 perc.

CSOPORTOS KEDVEZMÉNYÉRT KÉRJEN AJÁNLATOT!
+36 30 456 5745

Látogasson el Állatparkunkba elektromos kisbuszunkkal, vagy a Dotto Kisvonattal!DOTTO KISVONAT

Szálljon át a kisvonatról, vagy rendelje meg kisbuszunkat, akár házhoz, és városnézés közben eljut a Bella Állatparkba, ahol csodálatos programok várják a gyerekeket és felnőtteket. Miután tettek egy kellemes sétát és körbejárták az állatparkot, lovagoltak és tevegeltek, buborékfociztak és a gyerekek kiugrálták magukat az ugrálóvárban, egyszerűen vegyék igénybe kisbuszunkat és a kisvonatot hazajutáshoz. Tökéletes párórás, vagy akár egy egésznapos program!

MENETREND

Szálljon fel bármelyik menetrend szerinti járatra a városban bármelyik állomásnál és a kisvonat menetrendje szerint az Aranypart kemping végállomásnál szálljon át közvetlen állatparki kisbusz járatunkra! Kérjük átszállási szándékát szíveskedjen jelezni előre a kalauznak, vagy hívjon minket telefonon! A kisvonat menetideje Siófok városközponttól (Fő tér) az Aranypart kemping végállomásig és kisbuszos transzferrel az Állatparkig összesen kb. 40 perc.

A MENETREND NYOMTATHATÓ FORMÁTUMBAN:
MENETREND MEGTEKINTÉSEA kisvonat retúr jegyet a kisvonaton vásárolhatja meg, a kisbuszos transzfer és az állatpark belépőjegy az állatparkban fizetendők.

Kisbusz transzfer a kisvonatról az Állatparkba: 500,-Ft/fő/út